Skip to main content

Wandelen in Beesel

Geniet van het kleurrijke landschap, ontspan langs de Maas, maak kennis met intieme natuurgebieden en bezoek bijzondere bezienswaardigheden. Gemeente Beesel heeft veel te bieden.

Wandelknooppuntennetwerk

In Beesel ligt een wandelnetwerk van bijna 100 kilometer wandelplezier op je te wachten. Het netwerk is opgebouwd aan de hand van circa 125 knooppunten. Hierdoor kunt je als wandelaar zelf fraaie wandelroutes langs alle mooie plekjes van de gemeente uitzetten. Ommetjes door de bossen, langs mooie akkers en weilanden, naast kabbelende beekjes, langs de Maas en het natuurgebied Meerlebroek. Er valt heel veel te genieten! Vanaf 9 plekken kunt je de routes aan de hand van de 125 knooppunten uitstippelen. Uiteraard kunt je vanaf een willekeurige plaats in de gemeente starten met de wandeling. Het wandelnetwerk staat niet alleen op de startborden op locaties maar is ook terug te vinden op een fraaie kaart.

MERT 5

Een plek om elkaar te ontmoeten, te genieten van een lekkere maaltijd, met vrienden te proosten en comfortabel te overnachten in de historische dorpskern van Beesel.

CONTACT

Mert 5
Markt 5
5954 BH Beesel

Mail: info@mert5.nl

de_DEDeutsch