Mert 5 in Beesel

Gastfreundlicher Genuß

Informatie over COVID-19

Bij Mert 5 volgen wij de ontwikkelingen rondom de verspreiding van het coronavirus op de voet. Elk moment van de dag checken wij de berichtgeving van het RIVM en volgen in alle gevallen hun richtlijnen op. Naast onze reguliere hygiënevoorschriften nemen wij aanvullende maatregelen.

Vanwege de regels die door de overheid en het RIVM zijn opgesteld omtrent het Corona virus is ons restaurant per direct gesloten voor alle gasten t/m 28 april 2020. Uitsluitend voor onze eigen B&B-gasten kunnen/mogen wij wel een ontbijt via roomservice aanbieden. Ons hotel is dus wel geopend voor overnachtingen.

Frietboetiek uitsluitend voor afhaal geopend

Wel zal onze frietboetiek geopend blijven, uitsluitend voor afhalen via telefonische bestelling. Dit om het advies van maximaal 3 klanten tegelijkertijd in de zaak te kunnen waarborgen. Zie onze Frietboetiek pagina voor ons assortiment en de tijdelijke afhaalmenu’s en soepen.

Essen & Trinken

Genieten van lekkere gerechten, hapjes en drankjes in een gemoedelijke ambiance.

Schlafen

Comfortabel overnachten in een van onze vernieuwde kamers in de dorpskern van Beesel.

Etwas zu feiern?

Samen maken we van ieder verjaardagsfeest, bedrijfsuitje of andere gelegenheid een dag om nooit te vergeten.

Eindrücke

Binnenkort alvast even binnen (of buiten) kijken bij Mert 5.

MERT 5

Een plek om elkaar te ontmoeten, te genieten van een lekkere maaltijd, met vrienden te proosten en comfortabel te overnachten in de historische dorpskern van Beesel.

KONTAKT

Mert 5
Markt 5
5954 BH Beesel

Mail: info@mert5.nl